preloader
سندرم روده تحریک پذیر

سندرم روده تحریک پذیر

  • خانه
  • -
  • بیماری های روده بزرگ
  • -
  • سندرم روده تحریک پذیر
سندرم روده تحریک پذیر

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

[/av_textblock]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]

[av_image src=’http://mohammad-roshani.ir/wp-content/uploads/2017/12/دکتر-محمد-روشنی-۲۱-۳۰۰x225.jpg’ attachment=’1897′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
سندرم روده تحریک پذیر

حتما برای بسیاری از شما پیش آمده است که هنگام استرس یا فشار های روانی عادت روده ای شما عوض شود، اسهال شوید یا دل درد گیرید.

در واقع سندرم روده تحریک پذیر یا به اختصار IBS شرایطی است که در آن حرکت های روده با درد همراه باشد. برخی مردم در شرایط هیجانات و استرس های روحی دچار اسهال می شوند ، برخی از این بیماران در شرایط استرس دچار کاهش حرکات روده ای می شوند و یبوست میگیرند. برخی مرئم نیز حالت های متناوبی از اسهال و یبوست را تجربه می کنند.

علامت های سندرم روده تحریک پذیر چیست؟

  • درد های معده و کرامپی شکم. این درد ها در اثر حرکات طبیعی روده به وجود می آیند که در شرایط طبیعی باید بی درد باشد.
  • اسهال یا یبوست.
  • نفخ.
  • آروغ زدن.

آیا تست تشخیصی خاصی برای این بیماری وجود دارد؟

خیر . تست تشخیصی خاصی برای این بیماری وجود ندارد. اما پزشک شما با پرسیدن چند سوال از شما می تواند این بیماری در شما تشخیص دهد.

اما گاهی تستهایی نیاز است که پزشک اطمینان حاصل کند شما بیماری دیگری ندارید و علامت های شما ناشی از IBS است. چراکه شرایط بالینی زیادی هستند که می توانند علامتهایی شبیه به این بیماری ایجاد کنند و برای تشخیص بیماری نیاز است که این شرایط بالینی را کاملا دقیق شناسایی کرد.

برای بهبود علامت ها چه کاری می توان انجام داد ؟

بهتر است برنامه ای داشته باشید از آنچا می خورید، کاری که انجام می دهید  و شرایطی که در آن قرار دارید… بدین صورت خواهید فهمید که چه شرایطی موجب بدتر شدن علامتها در شما می شود.

اگر حس می کنید غذا یا نوشیدنی خاصی موجب بدتر شدن علامت های بیماری در شما می شود بهتر است آن را نخورید.

گاهی ممکن است پزشک به شما توصیه کند به مدت دو هفته از خوردن غذاهای حاوی شیر و شیر خود داری کنید تا مشخص شود آیا نفخ شکمی شما ناشی از این مشکلات است یا خیر.

بهتر است در مورد اینکه چه غذاهایی موجب دتر شدن علامتهای IBS می شوند، از پزشک خود مشاوره بگیرید.

اگر یبوست دارید فیبر غذایی بیشتری مصرف کنید. شما می توانید با خوردن مقدار بیشتری از میوه و سبزیجات این کار را انجام دهید.

اما اگر حس کردید با خوردن مقدار میوه و سزیجات زیاد درد های شما بدتر می شود بهتر است از مقدار آن بکاهید.

بیشتر بخوانید:

مدفوع خونی

کرون چه علامتهایی دارد؟

چه بیماری هایی موجب نفخ شکم می شوند؟

باد شکم
[/av_textblock]

[/av_one_full]

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *