preloader
نقش غذاها در کولیت زخمی شونده

نقش غذاها در کولیت زخمی شونده

  • خانه
  • -
  • بیماری های روده بزرگ
  • -
  • نقش غذاها در کولیت زخمی شونده
نقش غذاها در کولیت زخمی شونده

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

[/av_textblock]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]

[av_image src=’http://mohammad-roshani.ir/wp-content/uploads/2017/12/دکتر-محمد-روشنی-۲۵-۳۰۰x225.jpg’ attachment=’1911′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
چه غذاهایی موجب تشدید علامتهای بیماری کو.لیت زخمی شونده می شود؟

شیر، ماست، پنیر و دیگر فرآورده های لبنی

قهوه، چای و دیگر محصولات کافئین دار

الکل

میوه و آب میوه

غذا های سرخ کرده و غذاهای پر ادویه

حبوبات

چاشنی های غذا مثل سس کچاپ و افزودنی های سالاد

برخی سبزیجات مانند کلم

گوشت قرمز

باقلا

رنگ های مصنوعی خوراکی ، طعم دهنده های خوراکی و شیرین کننده های مصنوعی مانند ساخارین

البته در نهایت این شما هستید که بر اساس تجربه باید بدانید کدام غذاها در شما اثرات شدیدتری دارند و از مصرف آنها بپرهیزید.

برای مطالعه بیشتر کلیک کنید:

بیماری های روده بزرگ

کولیت زخمی شونده چیست؟

نقش غذاها در کولیت زخمی شونده

[/av_textblock]

[/av_one_full]

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *