
[av_textblock size=” font_color=” color=”]
[/av_textblock]
[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_image src=’http://mohammad-roshani.ir/wp-content/uploads/2017/12/دکتر-محمد-روشنی-۲۵-۳۰۰x225.jpg’ attachment=’1911′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]
چه غذاهایی موجب تشدید علامتهای بیماری کو.لیت زخمی شونده می شود؟
شیر، ماست، پنیر و دیگر فرآورده های لبنی
قهوه، چای و دیگر محصولات کافئین دار
الکل
میوه و آب میوه
غذا های سرخ کرده و غذاهای پر ادویه
حبوبات
چاشنی های غذا مثل سس کچاپ و افزودنی های سالاد
برخی سبزیجات مانند کلم
گوشت قرمز
باقلا
رنگ های مصنوعی خوراکی ، طعم دهنده های خوراکی و شیرین کننده های مصنوعی مانند ساخارین
البته در نهایت این شما هستید که بر اساس تجربه باید بدانید کدام غذاها در شما اثرات شدیدتری دارند و از مصرف آنها بپرهیزید.
برای مطالعه بیشتر کلیک کنید:
[/av_textblock]
[/av_one_full]