preloader
چند نکته برای بیماران سلیاک

چند نکته برای بیماران سلیاک

  • خانه
  • -
  • بیماری های روده بزرگ
  • -
  • چند نکته برای بیماران سلیاک
چند نکته برای بیماران سلیاک

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

چند نکته برای بیماران سلیاک

در اینجا قصد داریم چند نکته را در رابطه با تغذیه عزیزان سلیاکی یادآوری کنیم.

بیماران سلیاکی نیز مانند دیگر افراد جامعه نیاز به انرژی جهت تامین نیاز های بدن خود دارند. در افراد عادی مقدار زیادی از این انرژی از طریق غلات تامین می شود.

بیماران سلیاکی بر اساس نیاز های شخصی خود باید برنامه غذایی با پروتیین بالا داشت باشند که مقدار این پروتیین روزانه ۱۰۰ تا ۱۲۰  گرم برای بالغین و ۳ تا ۴ گرم به ازای هر کیلو از وزن بدن در اطفال می باشد.

یک بیمار مبتلا به سلیاک هرگز نباید از غلات حاوی گلوتن استفاده کند. مانند : نان های معمولی، ماکارونی، اسپاگتی، انواع کیک و بیسکوییت های معمولی و انواع کلوچه.

همچنین مصرف سوسیس و کالباس و سوسیس هاس آماده ، به دلیل وجود غلات گلوتن دار در موارد اولیه آنها، در این افراد مجاز نمی باشد.

لطفا حتی اگر مشکوک هستید که در تهیه یک غذا از غلات گلوتن دار استفاده شده است، از مصرف آن بپرهیزید.

سوپ ها آماده و سسهای عرضه شده در رستورانها و حتی سبزسجات پخته شده در رستوران ها می توانند حاوی این مواد باشند.

فرد مبتلا به سلیاک باید بداند که بدن و روده های او نسبت به پروتیین های موجود در غلات حاوی گلوتن نیز حساس هست ، پس نباید از آنها استفاده کند.

چند نکته برای بیماران سلیاک

[/av_textblock]

[/av_one_full]

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *